Covid-bløffen

#Debatt🎤Vaksiner virker ikke, munnbind virker ikke: Alt myndighetene fortalte oss om COVID var feil

COVID: Myndighetenes løgner om munnbind og vaksiner

Husker du da føderale myndigheter fortalte deg at munnbind var effektive mot COVID?
Nei, det er de ikke.

Husker du da myndighetene fortalte deg at vaksiner vil hindre deg i å få viruset?
Nei, det gjør de ikke.

Og husker du da føderale myndigheter fortalte deg at COVID ikke kom fra et laboratorium i Wuhan, Kina? Vel, det gjorde det. Hvem sier det? De føderale myndighetene.

Narrativet fortalt av administrasjonene til både tidligere president Trump og president Biden har raskt falt fra hverandre de siste par ukene.

New York Times publiserte 21/2-2023 et stykke med overskriften «Munnbindmandatene gjorde ingenting. Kommer vi til å lære noe?» Den ble skrevet av Bret Stephens, en meningsspaltist i Times som vant en Pulitzer-pris for kommentarer i 2013.

Den mest rigorøse og omfattende analysen av vitenskapelige studier utført på effekten av munnbind for å redusere spredningen av luftveissykdommer – inkludert Covid – ble publisert 30/1-2023. Konklusjonene, sa Tom Jefferson, Oxford-epidemiologen som er hovedforfatteren, var entydige.

Det finnes helt enkelt ingen bevis for at munnbind gjør noen positiv forskjell, sa han til journalisten Maryanne Demasi. Full stopp.

Men vent nå litt. Hva med N-95-masker, i motsetning til kirurgiske munnbind eller tøymunnbind av lavere kvalitet?
Gjør ingen forskjell – ingenting av det, sa Jefferson.

Men vent nå litt. Studie etter studie i begynnelsen av epidemien hevdet at munnbind fungerte, noe som fikk lovgivere på alle nivåer i regjeringen til å vedta «munnbindmandater».
Men Mr. Jefferson sier at disse studiene var ikke-randomiserte og feilaktige.

Da stilles spørsmålet:
Hva med Mr. Jeffersons studie? Nei.
Han og 11 kolleger gjennomførte 78 randomiserte kontrollerte studier med totalt 610 872 deltakere i en rekke land.

Maskemandater var dumt helt fra starten av, skrev Mr. Stephens. De kan ha skapt en falsk følelse av trygghet – og dermed tillatelse til å gjenoppta semi-normalt liv. De gjorde nesten ingenting for å fremme sikkerheten selv. Cochrane-rapporten burde være den siste spikeren i akkurat denne kisten.

Denne uken undersøkte forskere effekten av lokale COVID-vaksinemandater implementert over hele USA i 2021 og fant ut at de ikke fungerte.

Disse mandatene påla inngripende og strenge restriksjoner på livet til veldig mange innbyggere og bedriftseiere, sa forskerne i en studie utført av George Mason Universitys Mercatus Center.
Likevel finner vi ingen bevis for at mandatene var effektive i deres tiltenkte mål om å redusere COVID-tilfeller og dødsfall. (Det er snarere tvert om. admOA)

Forskerne evaluerte Washington DC, New York, Los Angeles, Boston, Chicago, New Orleans, Philadelphia, San Francisco og Seattle.

Vi finner ingen bevis for at implementeringen av vaksinemandater for å få komme inn på caféer osv i de oppførte byene hadde noen signifikant effekt på vaksinedekningen, COVID-tilfeller eller COVID-dødsfall, og dette er stort sett samme for alle amerikanske byer som implementerte mandatet, skrev forskerne.

Da COVID ankom vårt land (USA) tidlig i 2020, vedtok ledere av storbyer massive nedstengninger og tvang virksomheter til å stenge og å stenge underholdnings- og sportsarenaer. De beordret også alle via mandater til å bruke munnbind.
Da vaksinene ble tilgjengelige, utstedte disse lederne mandater som krevde at millioner måtte ta dem.

For eksempel sa Philadelphia-ordfører Jim Kenney i august 2021 at vitenskapen viser at munnbind- og vaksinemandater kom til å bremse spredningen.
Men forskere fant ingen bevis som støttet det.

Forskerne fant at funnene våre satte spørsmålstegn ved effektiviteten av vaksinemandater på bynivå.

Innendørs vaksinemandater skapte store problemer for mange enkeltpersoner og bedrifter.
New York City, for eksempel, sparket 1430 byarbeidere for å ikke overholde vaksinemandatet.
En undersøkelse fant at over 90% av restaurantene i NYC rapporterte å ha kunderelaterte utfordringer, for eksempel å miste kunder som protesterte mot mandatet, og 75% hadde personalrelaterte utfordringer.
Det er bare en liten brøkdel av problemene forårsaket av mandatene.

De fleste tilhengere av mandatene hevder at den tilhørende økningen i vaksinasjonsraten, og dens påståtte reduksjon i spredningen av COVID oppveier kostnadene ved forstyrrelsene.
Vi finner imidlertid at de positive effektene av mandatene på deres tiltenkte resultater, ikke er statistisk merkbare i noen av byene de ble implementert i alle empiriske strategier som ble brukt, heter det i rapporten.

Så.. I forrige uke fant vi ut at den globale COVID-epidemien stammet fra et virologilaboratorium i Kina og er delfinansiert fra USA, ifølge et nytt dokument fra det amerikanske energidepartementet, som nylig ble gitt til sentrale medlemmer av kongressen og Det hvite hus.

Og nå vet vi at myndighetene ikke hadde noe kunnskap om COVID.
De fortalte oss ting for å få oss til å gjøre det de ville at vi skulle gjøre, men ingenting av det var basert på vitenskap.

  • Og det burde skremme vettet av deg!

Oversatt av Opplysningsavdelingen.

Debattartikkel skrevet av Joseph Curl, publisert 1/3-2023 i The Washington Post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..