2020..

2020. Året da verden ble snudd opp ned. Året da livet mitt forandret seg ift familie. Med stengte grenser, karanteneregler, vanskeligheter med å se nære og kjære. Det sistnevnte har vært ekstra vanskelig pga dødsfall og stor sorg blandt mine nærmeste.

I morgen skal jeg få ny injeksjon testosteron. Dvs at det er 12 uker siden forrige. Den siste tiden før neste sprøyte har vist seg å være litt tung. Ikke deprimerende tung men mer mangel på energi bl.a.

De tiden etter derimot føles veldig bra! Masse energi, bedre humør, mer kontakt med egne følelser, bedre selvfølelse og generelt bedre livskvalitet.

Dysforien jeg pleide å kjenne på er absolutt minimal og det er en stor lettelse. Det er godt å se at utsiden stemmer mer overens med innsiden nå. Begynner å få skjegg, har tatt mastektomi, stemmen er mørkere. Dette resulterer i at jeg har lettere for å snakke nå og blir ikke feilkjønnet lenger. Eller har i alle fall ikke blitt det på en stund. Tror heller ikke jeg kommer til å bli det fremover.

2020. Året da jeg rent personlig aldri har følt meg bedre med meg selv. Året da jeg endelig fikk våkne opp, bryte meg ut av fengslet og fikk bli den jeg alltid var ment å være.

4 kommentarer om “2020..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..