Endel har hendt

Er lenge siden siste innlegg nå, fordi livet har inneholdt for masse til å klare å fokusere på blogg..

Har hendt endel ting siden sist og skal fortelle om det nå.

Jeg startet jo med testosteron for en stund siden og har virkelig begynt å merke endringer pga det, både psykiske og fysiske. Har mer ro og fokus, føler meg mer stabil og har mer kontakt med meg selv og følelsene mine. Ift det fysiske har jeg begynt å få endel hårvekst på magen og i ansiktet. Mer definerte muskler og fettfordelingen er anderledes enn tidligere, noe som bl.a har resultert i små endringer i ansiktet til et mer maskulint utseende.

En annen ting som har skjedd er at jeg har fått tatt mastektomi. Denne ble utført 27 august med oppfølgende operasjon dagen etter pga et hematom (blødning) på venstre side. Etter dette har jeg hatt dren frem til 2 september da jeg endelig fikk dem ut. Sykepleieren som tok dem syntes resultatet allerede så bra ut og det er veldig lite hevelse til å være så kort tid siden operasjon. Jeg fikk sett litt hvordan det så ut og er personlig kjempefornøyd. Det ser bedre ut enn jeg hadde forventet og føles riktig. Er en god følelse å kunne se ned eller i speilet og se meg som jeg egentlig skulle vært hele tiden! Bandasjen skal fjernes 8 september og etter det kan jeg dusje igjen. Bandasjen kan ikke bli våt, derfor må man bare vaske seg mens man har den på. Ser fra imot en dusj!

Operasjonen ble tatt i Linköping og der var de fenomenale! Veldig flinke leger og sykepleiere som hele tiden passet på meg. Dette har forøvrig vært gjennomgående gjennom hele prosessen, utredning og behandling.

Så nå går tiden med til rekonvalens og glede over å ha fått bort en stor byrde, eller to 😉

2 kommentarer om “Endel har hendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..