Perfekt julegave

23 desember hadde jeg time hos hormonlege i Linköping. Der pratet legen litt om effektene av testosteron, vi gikk igjennom prøvesvarene som jeg tok blodprøver for 2 uker tidligere og sjekket at alt var i orden med dem.

Da alt var ferdig fikk jeg skrevet ut respekt på testosteron, gikk ned på apoteket på sykehuset, hentet ut flasken og gikk opp på avdelingen igjen for å få satt første sprøyte. Det er best å dra til en sykepleier for å få de satt, da den skal settes rett i muskelen, enten i låret eller setet. Etter hun hadde satt den brukte hun ca 2 minutter på å injisere testosteronet. Man kan ikke presse alt inn raskt for da kan testosteronet kapsle seg og lage fettklumper i lungene visstnok..

Så jeg har i alle fall fått startet med hormoner, og det føles fantastisk!

2 kommentarer om “Perfekt julegave

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..