Siste time i utredning.

Siste time i utredningen gjennomført og det er verifisert av leger at jeg er feilkjønnet, det vil si at henvisninger sendes fortløpende til hormonlege for å få målt nivåene jeg har og få satt riktig dose testosteron, og til kirurg for mastektomi.

Legen spurte meg endel spørsmål, blant annet om jeg visste konsekvensene av å ta hormoner. At om man starter med det er det visse endringer som er irreversibel, som skjegg og mørkere stemme. Jeg sa at dette visste jeg, og at jeg ikke ser på det som noe negativt.

Når det gjelder tidsperspektiv er det ganske uvisst, det eneste han sa var at henvisningene blir sendt i løpet av uken og at han ikke visste om hormonlegen fikk tid innen 2 mnd, men forhåpentligvis ikke så mye lenger enn det. Kirurgi hadde vanligvis lenger ventetid enn det, så da får man se hva som skjer når.

Akkurat nå er det nok ganske mange følelser i sving, men jeg merker dem ikke så godt da jeg er ganske sliten etter først å ha ventet på denne dagen, og deretter at den nå er overstått.

Jeg er såklart glad og lettet og gleder meg til å få starte med behandling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..