Hadde time i utredning i dag

Skulle en tur på butikken i går, men bilen startet ikke. Så da sitter jeg her da, uten mulighet for å komme meg til time i utredning. Uten mulighet for å komme meg dit jeg skal generelt egentlig..

Jeg kontaktet Linköping i går for å høre om det er mulig å ta timen hjemmefra eller om jeg må avlyse og håpe på en ny time raskt. Psykologen ringte meg raskt opp igjen og forklarte at jeg måtte inn der for denne timen, og vi ble enige om at vi avlysete timen i dag og tar neste time som allerede er avtalt den 22 mai.

Jeg spurte om jeg måtte forvente lang ventetid på timen etter det igjen og hun forsikret meg om at det ikke var tilfelle og at vi skulle avtale ny time ved neste møte.

Man tenker ikke over hvor avhengig man er av bil før man plutselig ikke har mulighet til å bruke den. Jeg har brukt dagen på å prøve å finne en løsning. Ladet batteriet, bestilt nytt oljefilter. Så får jeg se om ting løser seg med den bilen, eller om jeg må finne andre løsninger innen den veldig viktige avtalen jeg har til uka, nemlig å ha sønnen min.

mr bean car

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..