Gleden av å ha dyr

Ofte føler jeg et mer tett forhold til dyr enn mennesker. Jeg har alltid hatt det slik. De elsker ubetinget og krever lite. De bryr seg ikke om hvordan man ser ut, hva man gjør eller ikke, såfremt man behandler dem godt og gir dem det de trenger.

Om man er glad er de glade, om man har det tungt legger de seg bare i nærheten og tilbyr støtte og kjærlighet. I alle fall gjør mine dyr det..

I mitt hjem er det 2 katter, Billy og Lillemor, 1 hund, Hanna, (Shih Tzu) som er min søster sin og en 6 uker gammel valp som er min. Det bor også 3 andre valper her nå frem til de er leveringsklare og skal til andre gode mennesker. Å se på dem, kose med dem og leke med dem gir meg mye glede. Det var Hanna som gikk med dem og de er Shih Tzuer alle sammen.

Min valp, Vega Chewbacca Snow, liker å ligge på dyna mi og slappe av, leke eller sove. Hun ligger her til tider sammen med den ene pusen, Lillemor, og de har det veldig fint sammen de også.

Å ha fått Vega er og har vært veldig viktig og fint for meg. Hun er rampete, som man skal være som valp, men utrolig snill, kosete og fin. Hun får meg til å smile selv om jeg kanskje ikke i utgangspunktet trodde jeg kunne det. Hun får meg til å le i perioder jeg var sikker på at det var uoppnåelig.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..