Så sitter man her da…

038f11f370d85c36afc6add65546cfdb

Etter enda en relativt søvnløs natt.. Hva skal man tenke egentlig.. At ting er jævla håpløst og la dysforien ta fullstendig over…? Kan jo ikke det heller, siden man har andre å ta vare på… Som de fleste andre voksne, kan jeg ikke la meg synke ned i mørket selv om det sluker meg til tider… Men så har man ingen andre valg, for det er enten det eller den enda mørkere veien som ingen snakker om…

Jeg kjenner at jeg til og med ikke vil møte søstern min, i dette mørket.. Og DET er tungt…. Jeg ønsker ikke å måtte stå ansikt til ansikt alene med dette, men innser mer og mer at det er akkurat det jeg må..

Det blir som Bastian i The Neverending Story, men inni mitt hode. Han er HELT alene…. Egentlig akkurat som filmen fra 1984..

Jeg innser at selv om jeg har gode mennesker rundt meg som støtter meg så godt de overhodet kan, er jeg alene om disse følelsene.I min oppvekst har jeg hatt godhjertede mennesker rundt meg, men jeg har alltid kommet tilbake til disse følelsene; Følelsen av hjemløshet (selv om mine fantastiske foreldre Berit og Even har vært fenomenale) følelsen av rotløshet (selv om mamma Ellen gjorde så godt hun kunne, alltid) følelsen av aksept, (noe omgivelsene ikke alltid har tillat meg, men de gjorde så godt de kunne ut ifra sitt ståsted), fikk disse insatsene meg ikke til å føle meg mer hjemme i MEG… Det er det kun meg som får til…

Ting er tidvis veldig tung, og vanskelig å takle alene, men da igjen; jeg takler det ikke alene, det er mitt hode som gjør det…. Det er mitt hode som ikke tillater noen andre å komme inn, selv om de prøver og bønnfaller for det…. Jeg må jobbe mer med meg selv… Må jobbe for å legge ned de sjoldene jeg har satt opp for å beskytte meg selv, for hva beskytter jeg meg egentlig mot slik som ting er nå???

Det er på tide at jeg setter alle mine skip til sjøs, uten tanke på konsekvenser. For hva er egentlig konsekvensen. Hva er det verste tenkelige scenarioet..?

Tiden er så relativ. Så… langsom men allikevel rask.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..