Håp i mørket

I posten i dag kom endelig det rette skjemaet for bekreftelse for endring av juridisk kjønn! Det føles veldig lettende, for det betyr at prosessen i alle fall går fremover. Det kommer til å ta kun 4-6 uker før endringen er igjennom og jeg har flere holdepunkt nå. Det hjelper veldig 😀

Livet er en berg og dalbane som for de fleste, men jeg kjenner at med alt som foregår om dagen føler jeg meg ganske overveldet.

Enten skjer ingenting eller så skjer alt, det er vel slik det er for mange. Noen ganger i livet kommer virkelig alt på en gang og hele hverdagen endres parallelt med personlige og fundamentale endringer. På godt og vondt.

Fremtiden er usikker. Men med flotte, fantastiske mennesker og utsikter rundt meg føles den lys.

Oppi alt dette har jeg en hjerne som går på høygir og analyserer og overtenker situasjoner, muligheter og personer. Det føles som om alt skal igjennom samme kvern igjen og igjen til det bare er usorterte fragmenter igjen. Dette er en del av det å være introvert og gjør at jeg forbereder meg på det verste, selv om det ofte er noe veldig positivt som blir utfallet.

                                                                                     

Når jeg begynte denne transformasjonen var jeg redd ingen kunne være glad i meg. At jeg var et slags utskudd som ingen kom til å ville snakke med, være nær, og i alle fall ikke ha et forhold til. Jeg tenkte på alle mulige scenarier når det gjaldt de rundt meg, men i de fleste tilfeller viste det seg at det var positivt for andre at jeg kom ut og startet prosessen. De fleste i familien er støttende og det gjør meg glad og takknemlig.

Jeg har til og med møtt en herlig, flott kvinne som ikke bare aksepterer meg som jeg er, men som virkelig liker meg og som jeg liker veldig godt. Dette har åpnet en dør jeg trodde var lukket og får meg til å bli sikrere på meg selv. Jeg ser at jeg har en stor verdi akkurat som jeg er.

Så håpet for at ting kommer til å gå bra begynner å feste seg igjen og spirer sakte men sikkert.

 

2 kommentarer om “Håp i mørket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..