Ventetid

Noe av det vanskeligste for min del i denne prosessen er uvissheten og ventetiden.

Jeg hadde min første, og frem til nå eneste, samtale med de jeg skal snakke med den 17 mai og etter det har jeg ikke hørt noe fra dem. Jeg har kontaktet dem sporadisk igjennom sommeren for å få en viss formening om tidsperspektiv, og de fortalte meg at det så ut til at jeg får en ny time i midten av september. Jeg ringte dem igjen i går for å høre og fikk da (endelig) beskjed om at jeg er satt opp til samtale med lege den 29 oktober. Det har da gått nærmere 5,5 mnd siden siste kontakt med utredningsteamet. Selv om det er et stykke frem i tid er det lettende for da har jeg noe å forholde meg til. .

Det å gå og vente på å få utredning og behandling tærer på meg mer enn jeg trodde det kom til å gjøre. Uvissheten om når jeg kan forvente at noe skjer, eller om det noengang skjer, er vanskelig å forholde seg til og jeg kjenner mer og mer på det.

Jeg krysser fingrene for at ting går raskere fra nå av og for at jeg skal kunne få komme igang med å få korrigert det ytre så det stemmer overens med mitt indre.

4 kommentarer om “Ventetid

  1. Jeg krysser også fingrene for deg, jeg vet selv hvor vanskelig det er når det ytre ikke stemmer overens med det indre. Forhåpentligvis får du starte behandling snart : )

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..