Tips for å føle seg bedre før man eventuelt starter på hormoner

I går skrev jeg om binder og teip. Begge deler er hjelpemidler for å både fremstå som og føle seg mer som seg selv. Jeg vil i dette innlegget skrive om hva annet man kan gjøre for å føle seg bedre i hverdagen. Eller som i alle fall har hjulpet meg betraktelig. Dette er kun tips og alle gjør såklart akkurat som det føles er rett for dem, men jeg ønsker i alle fall å komme med ting som for min del har hjulpet på min dysfori og mulighet for å bli ansett som mann i hverdagen.

Kjøp nye klær. Klær som passer til den du føler du er og som gjør at du føler deg mer komfortabel. Kjøp gjerne litt store t-skjorter og gensere. Det dekker endel av formene du har (om du har noen).

Klipp håret. En mer maskulin frisyre hjelper, både på hvordan du ser deg selv og hvordan andre oppfatter deg.

Kjøp en binder eller KT-teip. Jeg kjøpte min på http://www.trans-missie.com/en/ men det er flere steder å få tak i dem på.

Bare vær så snill, ikke kjøp på ebay.com eller andre slike steder. Selv om de er billigere kan de være veldig skadelige å bruke. De er ofte ikke tøyelige nok og kan i verste fall resultere i knekte ribben og alvorlige skader. IKKE bruk sportsbandager, vanlig sportsteip eller gaffateip for den saks skyld. Jeg har lest om folk som har brukt det og selv om jeg forstår godt hvorfor noen gjør det på grunn av dysfori, er det direkte farlig. Absolutt ikke nok elastisitet og du kan ødelegge kroppen din. Ribben, lunger og rygg. Om du ikke har råd eller mulighet til å kjøpe en binder er en annen mulighet å bruke 2 sportsBHer utenpå hverandre. Det er ikke ideelt, men det hjelper i alle fall litt.

KT-teip får man kjøpt på endel forskjellige steder. Jeg kjøpte min her: http://www.wiggle.se/kt-tape/?sr=kt%20tape

Jeg anbefaler, som skrevet i innlegget i går, å investere i Extreme typen. Mye bedre kvalitet på limet (adhesive). Den gir i alle fall meg samme, om ikke bedre, effekt enn binderen. Den føles generelt mye bedre enn den vanlige typen.

La håret på leggene og under armene gro. Det er merkelig hvordan slike små ting spiller noen rolle, men for min del har det absolutt gjort det.

La øyenbrynene gro til en mer maskulin form. Dette hjelper for uttrykket og helheten i ansiktet ditt.

Neste tips omhandler noe ganske personlig, men jeg føler det er viktig å få med. Advarsel: Linkene er til sider som viser bilde av penisproteser, så om du ikke vil se dette burde du ikke trykke deg inn på dem.

Om du har råd, kjøp en packer. Dette er et hjelpemiddel som selges veldig mange steder. De kan fås i alle mulige former og til forskjellig bruk, alt ettersom hva du ønsker med den. Her er et utvalg: http://www.trans-missie.com/en/female-male/prosthesis/ Jeg kjøpte først Mister Limpy Packer, og den er helt ok til kun å fylle ut buksen men siden jeg ønsket noe annet av min packer, kjøpte jeg istedet en fra dette nettstedet: https://peecockproducts.com/ 

Om du ikke har råd eller mulighet til dette er det fullt mulig å lage sin egen bare for at det skal se ut som om du har noe der nede. Jeg har aldri prøvd så jeg kan ikke si så masse om det, men youtube.com har endel bra videoer om det.

 

4 kommentarer om “Tips for å føle seg bedre før man eventuelt starter på hormoner

  1. Hei, mange gode tips her. Jeg er i California nå og skal prøve å starte behandlingen min her, forhåpentligvis får det meg til å føle meg bedre. Lykke til videre med transisjon

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..