Opplevelse av min virkelighet

Opp igjennom har andre fortalt meg hvordan jeg er, og jeg har måttet stole på at det de sier stemmer. Dette har blitt et resultat av at jeg ikke har kjent meg selv og dermed har måttet stole på andres definisjon av meg. Andres opplevelse av hvordan jeg fremstår.

Karina var et produkt av formen jeg har og er født med. Og personen jeg måtte leve som var ukomfortabel og usikker på seg selv og sine omgivelser. Jeg forstår mer og mer hva denne selvrealiseringen jeg nå gjennomgår har, og fortsetter å gjøre, for meg. Jeg føler at jeg står tryggere i meg selv enn noen gang. Føler en indre ro i forhold til hvem jeg er og hva jeg ønsker å oppnå.

Andres mening om meg blir mindre og mindre viktig og jeg føler meg sterkere, bedre og ikke som et definert produkt lenger.

Jeg har aldri hatt noen problemer med å være ærlig når det gjelder andre, til noens glede og andres store forargelse 😉 Men om meg selv har jeg aldri klart det samme. Jeg har tviholdt på en rolle og et skalkesjul jeg har følt jeg har måttet leve i og under. Jeg har vært livredd for å åpne pandoras eske før tiden var moden og dermed har jeg ikke turt å gå i dybden av meg selv.

Nå derimot kan jeg vise både meg selv og andre hvem jeg er. Jeg er ikke redd lenger, og det er en utrolig frigjørende følelse.

 

4 kommentarer om “Opplevelse av min virkelighet

 1. Godt å lese at du nå kan gå ut med dette og at du kan vise ditt sanne jeg 🙂
  Jeg forstår at det kanskje har vært litt skummelt å gå ut med det sanne deg , men det er jo slik du er født.
  Endelig har vi mennesker fått mer forståelse for at noen er født slik, og andre er født slik. Ikke noe noen har råd for!
  Du har virkelig kommet langt, og det er kjempefint at du blogger om dette.
  Klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..