Sommeren 2018

Ikke så mye har skjedd med videre utredning som tidligere fortalt, men nå er ferien snart over her i Sverige og kontorer åpner igjen. Jeg venter fremdeles på innkallelse til neste time og håper jeg snart får den. Ifølge resepsjonisten ved Linköping kan jeg forvente en time i September/Oktober og jeg ser virkelig frem imot å fortsette! Jeg kjenner at jeg på en side syntes ventetiden er helt ok, men en annen del av meg hadde villet ha alt gjort i går! Jeg vet også at i Norge er ventetiden enda lenger så jeg priser meg lykkelig for at jeg bor her jeg bor.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..