Sykehuset

Så har man for første gang vært i kontakt med sjukvården på sykehuset her i Sverige. Ingenting med transformasjonene å gjøre, men uansett interessant! En lang stund nå har jeg levd som Markus, blitt kalt stort sett som Markus og har begynt å venne meg til dette. Men plutselig sitter jeg på venterommet som pasient, fremdeles utseendemessig Markus, og så kommer legen og roper «KARINA». Jeg blir litt prepleks og de andre pasientene som sitter der titter skrått på meg når jeg reiser meg opp. Jeg ler godt for meg selv når jeg ser hvordan dette kan se ut fra utsiden og finner ut at jeg må få fortgang i endring av juridisk kjønn i Norge og endring av navn her i Sverige. Det er nemlig slik at jeg først må få endret juridisk kjønn i Norge fordi jeg er norsk statsborger, men siden jeg bor i Sverige får jeg ikke endret navn i Norge før jeg har fått endret det i Sverige.. Ikke spør meg hvorfor.. Men uansett er dette neste på agendaen, og søknad om endring av juridisk kjønn ble herved sendt i posten i dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..