Blir litt lenge mellom hver gang nå

Siden det er sommer og det er ferie på klinikken, barnehagen og alt blir det litt lite skriving. Livet i seg selv tar også tid og det er ikke alltid så mye til overs når kvelden kommer.

Et par ting som har oppstått i mitt hode etter samtaler med andre er at det å føle at man er i feil kropp faktisk ikke helt stemmer for meg. Kroppen i seg selv er helt riktig men visse deler stemmer ikke med resten. Det er disse delene som må endres for å få meg til å føle meg mer komplett. Alle ser forskjellig ut og dette utgjør et fantastisk mangfold i menneskeheten. Vi har en tendens til å fokusere på det vi tror andre er ute etter og til tider glemme hvem vi ER.

Man kan få følelsen flere ganger i løpet av livet at håpet om å bli akseptert, likt, satt pris på og elsket for den man er forsvinner litt. Det er en tung og negativ følelse som ikke bringer noe godt med seg for noen, og den stemmer skjeldent. Alle har kvaliteter andre setter pris på og det er disse man må fremheve for å finne de rette personene. Eller kanskje de rette kommer uansett, hvem vet. Det eneste jeg vet er at for å bli den jeg trenger å være må jeg fokusere på hvem jeg er og vil bli, ikke hvem jeg var. For meg er lærdommene aldri over, hindere er til for å forseres og belønningen står i enden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..