Lenge siden sist!

Nå er det en god stund siden forrige innlegg rett for slett fordi det ikke har hendt noe spesielt. Har hatt en fin sommer så langt og har akkurat kommet hjem fra sommerferie med familien. Det var veldig koselig!

Jeg har ikke hørt noe mer fra Linköping og forventer ikke det på en stund enda da det er sommerferie for leger og alt der inne nå, men jeg tror jeg får neste time i September eller Oktober.

Jeg fortsetter med trening både mentalt, emosjonelt og fysisk og det går sakte men sikkert fremover. 

Livet er like uforutsigbart som det alltid har vært for meg og hindere er til for å forseres. Det er bare ikke alle som er like enkle å komme over, men veien går der den går og min oppgave er kun å følge den. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..