Inspirasjon

Jeg har to tatoveringer. En jeg tok når jeg var 18 og som verken passer meg eller jeg er veldig stolt av og en jeg tok for et par år siden som har hjulpet meg masse. Det er en tekst på armen som sier dette:

Just let your fears go you might find your way back home. Let your fears go you might find that you’re not lost. Oversatt til norsk betyr det noe slikt som dette:  Gi slipp på frykten din og du finner kanskje veien hjem igjen. Gi slipp på frykten din og du finner kanskje ut at du ikke er fortapt.

Dette er et mantra jeg har brukt og fremdeles prøver å implementere i hverdagen og det hjalp meg til å klare å ta steget ut av måten jeg trodde jeg måtte leve og til friheten med å leve på mine premisser.

Frykt gagner ingen utenom de som vil tjene på ANDRES frykt, derfor er det aldri noe vits i å holde på en frykt fordi man er vant til den følelsen. Og er det noe jeg har hørt er gjentagende for mange transpersoner er det nettopp frykt.

Frykt for at andre skal finne ut hva man føler. Frykt for at når man har kommet ut til noen men ikke alle så kommer noen til å forsnakke seg og man blir «avslørt» før man er klar for det. Frykt for å bli dømt som gal og/eller syk. Frykt for ikke å bli trodd eller akseptert. Frykt for ikke å få behandling. I mange steder av verden er det en reell frykt for vold mot transpersoner. Frykten for å bli forlatt og føle seg ensom. 

Om man er fanget i frykt og man ikke klarer bli kvitt den på egen hånd er det veldig viktig at man oppsøker hjelp, enten fra lege, psykolog eller om man har andre muligheter til å få hjelp.

 

#ftm #transperson #transgender #trans #transformasjon #frykt #slippfrykten #tattovering #tattoo #inspirasjon #mantra #arm

2 kommentarer om “Inspirasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..