Nye oppdagelser om meg selv

Jeg har alltid har en mer eller mindre maskulin klesstil hvor vide bukser og «kule» topper har hatt størsteparten av garderobeplassen. Jeg har derimot, etter jeg kom ut og kunne se på direkte Herreklær, at jeg har en ganske klassisk stil! Jeg trives godt i skjorter og klassiske fine bukser med bra snitt. Ikke så vide og barnslige som tidligere men heller en fin voksen stil.

Jeg tok i dag på meg skjorte, slips og en litt penere bukse siden det er midtsommar her i Sverige og jeg føler meg finere enn jeg noensinne har følt meg. Endelig kan jeg ta på meg akkurat de klærne jeg vil uten noe som helst kompromiss med verken meg selv eller andre. Ønsker med dette alle en flott midtsommar og en fin St.Hans-feiring!

 

#ftm #transperson #transgender #trans #transformasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..