31.05.2018

Jeg har fått time ved Linköping Universitetsykehus 13 Juni og er utrolig spent på det! Det er kun en samtale med en psykolog, men hun er del av et team som skal avgjøre veien videre for meg. For å få behandling må jeg få diagnosen transsexuell og det er opp til helsevesenet å bestemme..

Jeg har time kl 13 og siden det er et godt stykke unna må jeg ta toget kl 6.45 på morgenen. Reisen kommer til å ta ca 5 timer med 3 tog hver vei. Heldigvis dekkes reiseutgifter her i Sverige, så jeg får tilbake pengene det kostet i alle fall! Har såvidt snakket med en i resepsjonen der inne og han var veldig imøtekommende og vennlig så jeg gleder meg til å komme inn og se om de er så pasientvennlig som førsteinntrykket virket som. I følge endel jeg har pratet med er Linkøping en av Sveriges beste klinikker på dette feltet sammen med Anova i Stockholm så jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg fikk plass der. Håper jeg får fortsette der gjennom hele behandlingen også. Det som roer meg ned og gjør meg litt sikrere på at jeg skal få behandling er samtalen og sikkerheten til psykologen i Karlstad. Når han var så sikker og overbevist må jo det bety at andre også helsepersonell kan være det?

For første gang i mitt liv tenker jeg over hva slags person jeg vil være. Jeg har aldri klart å tenke på det før for jeg har ikke villet være en dame men nå som jeg får være den jeg er tenker jeg på hva slags mann jeg vil være. Det er en eiendommelig fin følelse som gir meg mer trygghet ift. meg selv og at det var riktig avgjørelse å åpne for denne endringen i livet. En liten del av meg skulle ønske det hadde skjedd tidligere, men jeg vet det skjedde akkurat når det skulle. Og det er virkelig aldri for sent å bli den du virkelig er!

Jeg er også på instagram:

https://www.instagram.com/evensenmarkus/

Og på tumblr:

https://www.tumblr.com/blog/i-am-markus

 

#ftm #transperson #transgender #trans #transformasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..