08.05.2018

              Velkommen til min blogg!

For under en måned siden forandret både mitt liv og livet til de rundt meg seg fullstendig. For min del var det aller mest positivt og spennende. En frigjøring fra et fengsel jeg har følt meg fanget i hele livet.

Denne dagen startet som de fleste andre dager men den skulle raskt endres til en livsomveltende dag.. Når jeg tittet ut av vinduet mitt hjemme så verden rundt meg fantastisk ut og våren var i full anmarsj, men inni meg var alt fullstendig kaos og jeg visste jeg ikke klarte mer. Jeg satte meg utenfor huset ved siden av et av mine nærmeste mennesker og begynte å gråte, noe jeg stort sett aldri gjør. Hun spurte fortvilet hva som var galt og at jeg MÅTTE fortelle henne det. Da forsto jeg at det ikke var noen vei tilbake lenger, ingen steg jeg kunne ta for å komme meg inn i boksen hvor verden var kjent. Jeg visste der og da at nå måtte det bære eller briste. At jeg ikke kunne leve videre i den kroppen jeg var født med.. Jeg tok et dypt pust som for å nesten fysisk presse ordene ut til henne:  «Det blir vanskeligere og vanskeligere for meg å leve som kvinne. Jeg klarer ikke det lenger»

Det var starten på min reise for å bli meg selv. Endelig, i en alder av 36 år, med en sønn på 4. Han er helt fantastisk og er den flotteste guttungen jeg vet om!

Jeg fortalte det til familie og venner for bare noen dager siden og alle har vært utrolig støttende og flotte. Jeg føler meg umåtelig heldig da jeg vet det er mange som sliter med sine familier som ikke forstår dette. Som ikke klarer å se at den det gjelder aldri hadde noe valg angående hvem de faktisk er, kun valget om hvor lenge hen klarte å holde det i sjakk. At de ikke har sett hvor vondt og vanskelig personen det gjelder har hatt det i sitt liv og hvor mye hen har mistet seg selv på veien. Jeg håper med dette at jeg kan hjelpe andre som føler det samme som meg på noen måte ved at de kan se at de ikke er alene.

Jeg er helt i starten av min transformasjon, ikke engang startet utredning, men jeg vet endelig hvem jeg er og hvem det er meningen jeg skal være. Jeg har hele livet forstått at noe har vært galt. Har prøvd alt for å finne ut hva, men det er først nå jeg føler jeg har funnet roten til MEG!

I denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om endel ting. Men aller mest om transformasjonen jeg går igjennom fysisk og psykisk, mine opplevelser, følelser, møter etc. i forhold til dette med å være transkjønnet i dagens samfunn og helsevesen. Jeg bor i Sverige så mine opplevelser kommer til å være mest basert her ift. helsevesenet. Jeg kommer også til å skrive litt om dette å være en forelder i denne situasjonen.

#ftm #transperson #transgender #trans

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..